maandag 19 november 2018

Beste ouder(s),

Vorige week keken we vol verwachting uit naar de komst van Sint en Piet. We kregen in de klas een knikkerbaan en speelden erop los. Bedankt Sint en Piet!


De foto's zijn te vinden op de blog onder: "Algemene Foto's Bovekerke".

















Op maandag 12 november zijn we gestart met het thema "Gevoelens". Op maandag en dinsdag kwam het gevoel: "blij" aan de beurt. Op woensdag, donderdag en vrijdag het gevoel: "Boos". Aan de hand van liedjes, verhalen en prenten kwamen er vooral activiteiten rond sociale vaardigheden aan bod.

We knutselden een gevoelsmeter en leerden een blije en boze mond tekenen/schilderen (=Grote kabouters).
Op maandag 19 november werkten we verder rond het thema en ook juf Romy kwam opnieuw een kijkje nemen in onze klas.
We zien juf Romy dan terug op 30 november en op haar stage van 10 tot 19 december 2018.

Jullie konden in het schriftje een kaart voor onze keuzekaarting vinden. Is het mogelijk om tegen woensdag te laten weten of u de kaart wenst. Indien u de kaart wenst mag u 1,5euro in het schriftje van uw kind stoppen. Indien je de kaart niet wenst, meldt het dan ook in het schriftje van uw kind, dan haal ik de kaart eruit.

Het wordt steeds kouder en kouder. Voor wie nog wantjes, mutsen of sjaals moet kopen, opteer dan voor wantjes aan een touwtje. Deze zijn steeds handig, en fijn want die kan uw kind zelf aan- en uittrekken. Ook sjaals en mutsen die ze zelf kunnen aan- en uittrekken zijn een grote hulp voor de juf en fijn voor uw kind.
Graag nogmaals een warme oproep om alle spullen te NAAMTEKENEN.

Tot morgen
Juf Ineke