zaterdag 2 februari 2019

Brrrr..........Het is koud........

Beste ouder(s),

De voorbije twee weken zijn we bezig geweest met het uitwerken van het thema: "Brrr het is koud'. We kregen heel wat sneeuw te zien.
In de klas maakten we een waarneming rond de muts, sjaal, wanten en handschoenen. Ook het voorlezen van het verhaal: "Kaatje in de winter" stond op het programma.
We maakten een sjaal d.m.v het scheuren van stroken en de grote kleuters kleefden de stroken volgens patroon. Ook het waarnemen van sneeuw in de warmte en het maken van een sneeuwman met zoutdeeg kwam aan bod.

Op vrijdag 1 februari mochten we Dieuwke verwelkomen. Onze klas bestaat nu uit 19 kleuters. acht peuters en elf 1ste kleuters. Welkom aan Dieuwke.

Op dinsdag 5 februari starten we met ons nieuwe thema: "Jules is verkouden".

Graag nog even herinneren dat er op maandag 4 februari geen school is. In het schriftje van uw kind kan je een kaartje voor de tombola terugvinden. Indien jullie deze kaart wenst te kopen, graag gepast geld in het schriftje van uw kind. Indien u de kaart niet wenst, laat hem dan hangen in het schriftje van uw kind. Op dinsdag 5 februari haal ik alle kaarten eruit.
Bedankt voor jullie medewerking.

Graag nog een warme oproep om alle spullen van uw kind te naamtekenen: sjaals, muts, wanten, doosjes, deksels,.... Het is steeds fijn om alle spullen terug te geven aan de eigenaar.

Lieve Groetjes,
Juf Ineke